​Що таке Центр виконання рішень?

​Що таке Центр виконання рішень?

Це установа європейського формату, в якій громадяни мають можливість швидко та комфортно отримати кваліфіковану та якісну допомогу з будь-яких питань виконавчого провадження. Послуги центру є актуальними як для тих, кому гроші заборгували, так і для тих, кому необхідно борги віддати.

Установа працює за вже добре відомим принципом «єдиного вікна» та електронної черги.

Завдяки цим принципам сервіси надаються максимально швидко і без варіацій на тему кумівства (без черги ніхто нікого не проводить). Громадян приймають у належних умовах, а всі процеси відбуваються в прямому сенсі прозоро. Центри облаштовані за принципом відкритого простору, а тому – всі всіх бачать.

Тобто на практиці це відбувається так – людина потрапляє на фронт-офіс, де обирає необхідну послугу в автоматичному режимі, на спеціальному пристрої, далі – отримує квиток із номером, номер з’являється на екрані разом із номером вікна оператора та орієнтовним часом очікування. Далі черга рухається в режимі онлайн перед вашими очима. І за незначний проміжок часу – доходить до вас.

Тоді ви потрапляєте до вашого оператора й отримуєте допомогу, консультацію чи певну послугу.

Які конкретно послуги можна отримати в такому центрі?

У центрах сторони можуть отримати відомості виконавчого провадження в межах усієї країни, ознайомитись із матеріалами виконавчого провадження, отримати допомогу в оформленні документів, отримати інформаційну допомогу та консультацію.

Також у таких центрах боржники можуть одразу оперативно погасити заборгованість. Для цього такі центри облаштовані спеціальними терміналами, що приймають і картки, і готівку. Допомогти розібратися, за потреби, з такою «машиною» вам допоможуть спеціалісти центру. Також відповідні міні-термінали встановлені на робочих місцях кожного оператора.

Завдяки такому простому рішенню відвідувачі знову ж таки економлять час. Потреби сплачувати борги в касі або ж у банку (і стояти там у чергах) – немає.

А ще – центр надає послуги за принципом екстериторіальності в межах області.

Тобто якщо людина не має можливості відвідати відділ державної виконавчої служби, вона може прийти до Центру, де спеціаліст одразу здійснює реєстрацію виконавчого документа в автоматизованій системі, та передає його відповідному органу державної виконавчої служби.

Відвідувачеві на місці надається інформація щодо номера виконавчого провадження та державного виконавця, який вестиме справу.

228
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!

О мой Блог

Admin 1 год назад
1. «Алиса в стране чудес» была запрещена в Китае из-за наличия в книге говорящих зверей. 2. Дж.Р.Р.
Admin 1 год назад
В теории этики и морали Платона невидимость играла главную роль.
Admin 1 год назад
Чтобы нормально жить в нынешних условиях, интеллектуальные способности совсем не нужны.
Manager 2 года назад
В Одессе Киевский районный суд удовлетворил иск одесситки, которую отстранили от должности из госуни