​Татуаж губ, брів, очей Хмельницький

Хмельницкий

​Татуаж губ, брів, очей Хмельницький

Татуаж губ, брів, очей Хмельницький. Викликати майстра з татуажу (перманентний макіяж) Хмельницького. Консультації, відповіді на поширені питання, ціна в місті Хмельницький.

Що таке татуаж (перманентний макіяж)?

Татуаж (перманентний макіяж) не є лікувальною процедурою. Татуаж замінює звичайний косметичний макіяж. Суттю цієї процедури є введення в шкіру фарбувальних речовин і створення стійкого кольору і необхідного естетичного ефекту на тривалий термін.

Які переваги у татуажу (перманетний макіяжу)?

• Абсолютна водостійкість
• Відпадає необхідність носити з собою косметику
• Перманентний макіяж (татуаж) Canon та в будь-яку погоду.
• Перманентний макіяж (татуаж) неможливо зіпсувати в спортзалі, сауні.
• Не потрібно прокидатися рано, що б встигнути нанести макіяж.
• Немає необхідності підправляти макіяж кілька разів на день
• Чудова можливість виглядати прекрасно в будь-який час доби
• Перманентний макіяж (татуаж) залишається на вашому обличчі тривалий час.

Це боляче?

Будьте впевнені, що для забезпечення Вашого максимального комфорту, будуть використані найкращі знеболюючі засоби. Перманентний макіяж не передбачає значного травмування шкіри.

Чи безпечний татуаж (перманентний макіяж)?

Так, ця процедура безпечна! При виконанні процедури татуажу (перманентного макіяжу), дотримуються всі гігієнічні вимоги, для даних процедур. Ми використовуємо тільки гіпоалергенні, сертифіковані пігменти.

Татуаж (перманентний макіяж), наскільки це дорого? 

Татуаж (перманентний макіяж) не дороге задоволення, якщо подивитися на нього як на довгостроковий проект.Ето варто кожного рубля вкладеного в цей проект, тому що дає Вам впевненість у своєму зовнішньому вигляді, економить час. Це те що чекають багато жінок.

Татуаж брів м. Хмельницький (волоскові техніка, растушевка)

Візажисти впевнені: форма брів має визначальне значення в макіяжі. Потрібна лінія може повністю змінити обличчя і образ, зробити його більш молодим і виразним. Тому перед початком процедури важливо гарненько підібрати форму і колір і тільки після цього приступати до татуажу. Власницям світлих і тонких брів краще робити суцільну тонування: виглядати це буде так, немов ви намалювали лінію олівцем. А для темних брів використовується штрихова техніка — окремі волоски малюються на шкірі і пізніше «набиваються» за допомогою машинки.

Що можна зробити: 

• растушевка — суцільна тонування брови;
• «волосок до волоска» — опрацювання ліній, що імітують напрямок росту волосся.

Татуаж очей в Хмельницькому, області (Стрілка класична, стрілка з растушевкой)

Очі — найвиразніша частина обличчя, чому б не підкреслити їх, тим більше що всі процедури проводяться з індивідуально підібраною анестезією. Відразу після процедури майстер накладає спеціальний крем, який має бактерицидний ефект і знімає запалення, подразнення, почервоніння. В перманентному татуажі очей можна зробити стрілку будь-якої товщини і форми, але краще всього виглядатиме тонка лінія, яка проходить прямо по лінії росту вій. З нею навіть найсвітліші блондинки перестають виглядати без макіяжу блідо і невиразно. До того ж процедура триває всього 15 хвилин.

Що можна зробити: 

• стрілки;
• «підводку» верхньої повіки;
• заповнити межреснічного простір верхнього і / або нижньої повіки, що створить ефект більш густих і довгих вій;
• арт-перманентний макіяж (ефект тіней).

Що це дає: 

Татуаж століття може змінити форму очей, зробити їх більшими, компенсувати вікові зміни: опускання куточків очей, дрібні зморшки.


Перманентний макіяж — татуаж губ по Хмельницькому, області

Любов дівчат надувати губки не знає меж. І навіть незважаючи на популярність ін'єкцій ботокса, менше шанувальниць у процедури татуажу губ не стає. Адже вона в першу чергу дозволяє зробити губи візуально пухлее і молодше. Сама процедура татуажу проходить в два етапи: спочатку ви разом з косметологом малюєте контур, підбираєте відтінки фарби. Потім слід знеболювання і сама татуїровка. Зараз з'явилися нові види голок, які роблять татуаж менш болючим і дозволяють покривати більшу площу шкіри за короткий час.

Що можна зробити: 

• контур;
• повна або часткова растушевка: заповнення пігментом частини або всієї поверхні губ.

Що це дає: 

Використовуючи різні відтінки можна візуально підкоригувати форму, розмір, колір і створити 3D-об'єм.


На замітку

Вибираючи колір брів, губ, що не спокушайтеся яскравими відтінками, орієнтуйтеся на природний колір ваших очей і волосся, тон шкіри. Це, по-перше, дозволить вам виглядати природно, а по-друге, міняти свій образ, доповнюючи татуаж декоративною косметикою. 

Але не думайте, що перманентний макіяж зникне сам по собі через кілька років. Колір з часом блідне і іноді може «йти» в рудувато-червоні відтінки. Повністю він може не зникнути ніколи. Тому надалі вам потрібно буде підтримувати якість перманентного макіяжу або коригувати відтінки, форму.

Наш майстер з татуажу виконає якісний татуаж губ, брів, очей у зручний для Вас час і по будь-якою адресою. Майстри наші пунктуальні і ввічливі, завжди приносять вам красу і гарний настрій!

2174
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!

О мой Блог

Admin 1 год назад
1. «Алиса в стране чудес» была запрещена в Китае из-за наличия в книге говорящих зверей. 2. Дж.Р.Р.
Admin 1 год назад
В теории этики и морали Платона невидимость играла главную роль.
Admin 1 год назад
Чтобы нормально жить в нынешних условиях, интеллектуальные способности совсем не нужны.
Manager 2 года назад
В Одессе Киевский районный суд удовлетворил иск одесситки, которую отстранили от должности из госуни