ідкривайте Сучасну Креативну Культуру України!

Куплю, продам, сниму, обменяю, поиск работы, жилья. Только добросовестная реклама. СПАМ запрещён!
Ответить
Petrenko_ANIA95
Сообщения: 14
Зарегистрирован: 05 июл 2023, 11:35

ідкривайте Сучасну Креативну Культуру України!

Сообщение Petrenko_ANIA95 »

Шукаєте джерело натхнення та відкриття для душі? Завітайте на сайт CP PUBLISHING та ознайомтеся з фотоальбомом Ukraine Rising: Contemporary Creative Culture from Ukraine.

Ця книга - це відкриття для всіх, хто цікавиться сучасною креативною культурою України. Ukraine Rising - це своєрідна подорож у світ талановитих митців, дизайнерів, фотографів та інших творців, які формують обличчя українського мистецтва та культури сьогодні.

У цьому фотоальбомі ви знайдете захоплюючі фотографії, ілюстрації та інтерв'ю з визнаними майстрами, які діляться своєю візією та творчим процесом. Структурована інформація про творців і проекти допоможе вам краще розібратися в українській культурі та мистецтві.

Нехай Ukraine Rising стане вашим гідом в українській сучасній культурі. Ця книга дозволить вам зануритися в унікальний світ української творчості та відкрити для себе талановитих людей, які роблять Україну ще більш прекрасною та барвистою.

Замовте свій примірник Ukraine Rising: Contemporary Creative Culture from Ukraine на сайті CP PUBLISHING https://cp-publishing.com.ua/books/ukraine-rising/ зараз та поглибіть своє знання про сучасну креативну Україну! UkraineRising - це крок у світ мистецтва, який вас вразить та надихне.
Ответить