Прожектор світлодіодний — економічний вибір для підсвічування будівель

Прожектор світлодіодний — економічний вибір для підсвічування будівель

Прожектори, в яких джерелами світла виступають світлодіоди, з'явилися на ринках освітлювальної продукції не так давно, але вже встигли зайняти чільне місце. Їх з успіхом використовують для освітлення вулиць, будинків, стадіонів відкритих майданчиків, територій промислових підприємств, складів. Багатобарвний прожектор світлодіодний при підключенні до нього мікроконтролера здатний створювати чудові світлодінамичні ефекти на вулиці або в приміщеннях з великою площею. При низькому споживанні електроенергії цей прилад має високу і чисту яскравість світіння. Він не реагує на скачки напруги, не боїться впливу високих і низьких температур, стійкий до вібрацій.

Прожектор світлодіодний купити - критерії вибору

Сьогодні існує великий вибір прожекторів з LED джерелами світла різних типів і конфігурацій. Всі вони мають різну потужність, форму, кут розсіювання, ступінь захисту. Щоб прожектор світлодіодний купити правильно, потрібно всі ці параметри враховувати.

Потужність пристрою залежить від площі освітлюваної території і від висоти його установки, чим більше територія, тим потужнішим має бути прожектор.

Кут визначається місцем установки прожектора. Для освітлення на вулиці використовуються пристрої з кутом світіння 1200, для складів, торгових і будівельних майданчиків підходить кут 900 - 1000, для підсвічування приміщень з малою площею (ганок, під'їзд тощо.) Досить буде 360.

Що стосується класу захисту, на вулиці встановлюються пристрої з класом захисту не менше IP65. Усередині приміщень з нормальною вологістю достатній ступінь захисту -IP44.

Світлодіодний прожектор купити - матричний або лінійний

За типом пристрою діляться на матричні, лінійні, моделі Slim і SMD. Який світлодіодний прожектор купити матричний або лінійний залежить від місця установки вироби.

Матричний тип зі світлодіодами, з'єднаними в одиничну матрицю, призначений для установки на будмайданчиках і промислових платформах, стадіонах, в робочих цехах, складах, гаражах. Має відмінну стійкість до вібрацій, не боїться високих і низьких температур, не реагують на різкі скачки напруги в електромережі.

Лінійний прожектор зі світлодіодами розташованими в ряд служить для підсвічування будівель, архітектурних об'єктів. Забезпечує яскраве рівномірне світіння. Стійкий до вібрацій і пошкоджень, надійно захищений від проникнення пилу і вологи. Може використовуватися навіть в екстремальних погодних умовах.

Моделі Slim і SMD призначені для красивої декоративного підсвічування об'єктів архітектури, скульптур, фонтанів. Підключення спеціального контролера дозволяє створювати барвисту світлову атмосферу з різними світловими ефектами.

Світлодіодні прожектори в Харкові

Світлодіодні прожектори в Харкові можна придбати в інтернет магазині Ledstorm. Телефонуйте і оформляйте заявку в будь-який час. Вас приємно здивують ціни і висока якість.

679
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!